Een kaartje van Ine voor elke woning op de Boshoek

Een jaar geleden organiseerde het ‘team van de Boshoek’ voor het eerst een nieuwjaarsreceptie. Dit betekende de start, maar voor begin 2021 heeft corona er anders over beslist.
Bestuurslid Ann Schellaert: ,,Geen samenkomst maar toch hebben wij iets voor de bewoners. Wij bezoeken ze met de bestuursleden, coronaproof uiteraard, en wensen ze op de vooravond van het nieuwe jaar alle goeds en vooral positiefs.’’ Ine Dewaele is reeds weken druk in de weer om voor alle gezinnen een artistiek wenskaartje te kleuren en te versieren.” Het bestuur voegt er een doosje chocoladebonbons aan toe.
Ine: “Ik maak het jaar door kaartjes klaar voor alle mensen die er wensen en voor alle gelegenheden. Voor nieuwjaar iets speciaals. Ik bewaar een grote voorraad in dozen. Ik versier ook dozen allerhande, zelfs schoendozen.’’ Haar techniek is eenvoudig. Zij kleurt met veel engelengeduld. Het mag uren duren voor één kaartje. Tegen de eerste dag van 2021 prijken haar kaartjes in de huizen van de Boshoek.