Optredens ‘op de zulle’ in vrieskou en winterzon

Zondag werden in Deerlijk veel optredens ‘op de zulle’ georganiseerd. Zangers en muziekgroepjes gaven het beste van zichzelf.
KPZ had niet minder dan elf optredens op zijn programma. ,,Wij begonnen vanochtend om 9 uur en het was toen min 3 graden. Om het uur ergens anders bij sympathisanten ‘op de zulle’. Tussendoor ons even opwarmen in één van de buurthuizen die zondag open waren”, vertelt dirigent Wim Vancauwenberghe. Op het KPZ-programma in de vooravond ook een optreden ‘op de zulle’ van schepen van Cultuur Regine Rooryck.
Zondagmiddag stond het middenpleintje bij kledingzaal ’t Kapelleke op de agenda van Zinger. Pieter Deknudt en zijn groep genoten van het winters zonnetje maar de koude speelde zelfs de instrumenten parten. Toch een leuke sfeer bij enkele sympathisanten.