Deerlijknaar Nikolaas Debusschere is helemaal terug met Dogwalker 2.0

Dogwalker, de groep rond zanger-frontman Nikolaas Debusschere uit Deerlijk, is na 10 jaar helemaal terug met een nieuwe single ‘Two Worlds Collide’.
Nikolaas: ‘Corona heeft alles afgesneden qua optredens met o.a. Neander, onze Deerlijkse groep die vooral Nederlandstalige nummers brengt.  Er was nu meer tijd vrijgekomen om nieuwe muziek te schrijven voor Dogwalker. Dogwalker scoorde enkele radiohitjes zoals ‘The Calling’, ‘The summer has gone’ en ‘The Storm’, en haalde eerder ook al de playlists van radiostations in Frankrijk.”

Nu willen ze de hitlijsten gaan bestormen met hun nieuwe single ‘Two Worlds Collide’.. Het is een catchy melodie, de single doet ons terugdenken aan de eighties, een happy feel uit die tijd. Een nummer waarmee ze een vonkje vuur willen brengen in deze barre tijden. Ze brengen niet enkel een nieuwe single uit, de mannen van Dogwalker, maar ze brengen ook vrouwelijk gezelschap mee. De piepjonge Anna Julia zorgt voor jeugdig enthousiasme, een flinke dosis pit en gratie… en een wondermooie stem.
Een trotse muzikale gemeente Deerlijk zendt zijn zonen uit…