Nieuw leven op de kinderboerderij Bokkeslot

Volgende week komen er opnieuw klasgroepen op bezoek in de kinderboerderij Bokkeslot. Nieuw leven en activiteit waarnaar de kinderen uitkijken. Ook nieuw leven in de stallen met de geboorte van het eerste lammetje.
Boer Willem: ,,Wij hadden het eerlijk gezegd niet verwacht, maar kunnen opnieuw starten. De meeste groepen die zich voor de drie weken tot Pasen inschreven, annuleerden maar na het bekendmaken van de mogelijkheid om na 15 maart toch te komen, schreven er velen opnieuw in. Elke school beslist wat kan en niet kan. Er komen een paar nieuwe groepen zodat de komende drie weken er goed uitziet. Wij hebben nog geen zicht op de periode Pasen-grote vakantie.’’ Vanuit de kinderboerderij zelf is, conform de coronaregels, bepaald dat er slechts één bubbel op de boerderij mag zijn en dat er geen brood gebakken of pizza gemaakt wordt.
In de stallen is er ook nieuw leven. Het eerste lammetje is geboren en krijgt de beste zorgen van mama. De warmtelamp zorgde in de eerste dagen na de geboorte mee voor het knusse in de schapenstal.