Lore Bruggeman en de OS van Tokio

Voor de 19-jarige Deerlijkse Lore Bruggeman nadert het moment dat zij in Tokio haar kunnen mag tonen aan de wereld. Op 14 juli vertrekt zij met de Belgische sportfederatie naar Tokio. Eerst drie dagen in quarantaine in het dorp Mito. Een vliegreis van 14 uren. In Mito is voor de Belgische ploeg het basiskamp gelegen. Daarna reist ze naar het prestigieuze Olympisch dorp in Tokio. Op 26 juli mag ze op haar plank springen en haar eerste ‘run’ van 45 sec afleggen. Alle wedstrijden in het skaten hebben plaats op 26 juli. Voor ons is dit op een nachtelijk uur. Het bestuur van de Klijtstraat zette een mooie eyecatcher aan de woning van Lore. Samen met Lore en haar ouders mochten zij op de foto om te duimen voor 26 juli.

‘InfoDeerlijk’ wenst haar het beste in Tokio.