Statiekermis wordt terug een topweekend

Reikhalzend kijken velen uit naar de Statiewijkfeesten op 1, 2, 3 en 4 oktober. De wijkburgemeester, Willy Cattebeke, wordt 80 jaar en is reeds 30 jaar wijkburgemeester op de Statie.  Vrijdag 1 oktober gaat de 3de Oktoberfest van start vanaf 20 uur. Op zaterdag is het tijd voor een kaartins, volksspelen, kinderschow, de befaamde berenworp en om 19.30 wordt de wijkburgemeester gehuldigd met daarna tal van verrassingsoptredens. Ook zondag staan er tal van activiteiten waaronder een barbecue op stapel. Dit alles gaat door in het Buurthuis in de Sint-Jozefsweg. Maandag wordt er afgesloten met koffietafel en een bolling in Blue Woods Hotel. In Café De Statie gaan ze op zoek naar de “Sterkste Filou van Deerlijk”. Een weekend om naar uit te kijken. Info en kaarten te verkrijgen via 056 77 80 72 of 0475 98 10 02 of via www.statiewijkdeerlijk.be