Verschillende evenementen afgelast…

Het regent afgelastingen… Na de aflassing van de cyclocross (lendedreef) en het eetfestijn tvv de cyclocross en quadrijdster Febe Devos dat je kon lezen in onze papieren versie is er ons nog spijtig nieuws gemeld. Ook de herdenking van Arnold Vantieghem is uitgesteld tot 27 maart.  Zo is er ook geen ‘DNA-wandeling’ over het masterplan in Sint-Lodewijk gaat komende zondagnamiddag. Op het schepencollege vandaag is er  geopteerd om geen nieuwjaarsreceptie voor de Deerlijkse bevolking te organiseren. Daarover is er eerstdaags overleg met het centraal feestbestuur. De gemeenteraad gaat morgen wel door, maar digitaal. Burgemeester Claude Croes: ,,Mede door corona is het voor drie raadsleden onmogelijk de zitting fysiek bij te wonen. Het wordt daarom een digitale zitting. Ook tijdens vorige pieken van de coronacrisis verliepen de zittingen digitaal.”