De biogroenten van de kinderboerderij Bokkeslot werden sinds jaar en dag aangeboden op de lokaalmarkt. Eind november houdt die markt op te bestaan maar de groenten zijn verder te koop op de kinderboerderij in de Tapuitstraat. Start op woensdag 1 december. Boer Willem Labeeuw: “Wij gaan op het eigen elan met onze biogroenten verder en vullen dit aan met o.m. biofruitsap, geitenkaas, biolimonade, champignons, droge voeding, zuivel, appelen en peren, honing, confituur, vlees van eigen kweek, vis uit de Noordzee en vegetarische burgers. Ook andere producten van collega’s (die meestal ook actief waren op de lokaalmarkt) zullen wij aanbieden. Nieuw is ook dat er ter plaatse tijdens de openingsuren van de hoevewinkel beperkt zal kunnen nagekaart worden op een gelegenheidsterrasje.”
De winkel is open op woensdagen van 14 tot 17 uur, vrijdagen van 15 tot 19 uur en zaterdagen van 10 tot 12 uur.
De hoevewinkel wordt mee behartigd door Bert en Lander van de zelfoogstboerderij.