Geert Vanhoutte uitgewuifd bij de gemeente.

Vrijdag 20 mei was de laatste werkdag voor Geert Vanhoutte (61) bij de gemeente. Hij was dertig jaar bij de groendienst waarvan zo’n tien jaar een vaste man op de begraafplaatsen. Op die laatste dag hadden de collega’s een ‘poort’ klaargezet. De aankomst was bereikt.
Burgemeester Croes en schepen Schelfhout kwamen langs tegen het moment dat Geert aan zijn laatste dag begon. Er was een dankwoord door de burgemeester en door Rik Baert. Beiden wezen op de collegialiteit van de afscheidnemende. ,,Een zacht karakter en koekegoed van harte.” Geert ontving een geschenk en mocht daarna met de collega’s voor het laatst op de foto. “We kennen Geert als een bescheiden en toegewijde werkkracht. Hij zorgde ervoor dat de begraafplaatsen altijd mooi onderhouden werden. We zijn dankbaar dat hij 30 jaar voor de gemeente gewerkt heeft en wensen hem een welverdiend pensioen.” waren de lovende woorden van schepen Bert Schelfhout.
Geert woonde tot voor kort op Den Dries en verhuisde naar de Sint-Elooistraat. ,,Ik zal nu meer tijd hebben voor de kinderen en kleinkinderen.’’
Geert glunderde en zei nog: ‘Het doet mij wat aan zo’n dag te beginnen.’’