Gemeentebestuur huldigt medewerkers

In het buurthuis van de Statie verzamelde het personeel van de gemeentelijke diensten voor de nieuwjaarsontmoeting. Nieuwe stijl met een drankje, hapjes en… een pasje op de dansvloer. Tijdens de receptie dankte burgemeester Claude Croes de werknemers voor hun permanente inspanningen. Hij kondigde ook aan de Karel Bauters als nieuwe algemeen directeur op 1 februari in dienst komt en dankte Sarah Barbe voor de vervanging tussen de afscheidnemende algemeen directeur Hans Piepers en de indiensttreding van Karel.
De nieuwe directeur was er ook en stelde zichzelf voor. Sarah Barbe somde de uitdagingen aan die er zijn voor de toekomst. ,,Het wordt vlug schakelen  Laat ons verder samenwerken voor Deerlijk. Mooi houden nog beter.’’ Schepen Philip Ghekiere zette als schepen van personeel enkele medewerkers in de kijker. Charlotte Deman, Jan Vandendriessche en Geert Furniere tellen 15 jaar dienst. Delfien Derammelaere en Marleen Putman 20 jaar en Jo Lambrecht 35 jaar.
De gevierden mochten op de foto met burgemeester, schepen, Sarah Barbe en de nieuwe algemeen directeur.