Koning en koningin op bezoek in Deerlijk

Hoog bezoek in Deerlijk. Onze vorsten bezochten de brandweerpost BELGIEK van de hulpverleningszone Fluvia en daarna was er een ontmoeting met de massaal opgekomen inwoners en een officieel moment in het gemeentehuis. De koning en koningin werden er opgewacht door de burgemeesters Claude Croes (Deerlijk) en Gino Devogelaere (Anzegem). In aanwezigheid van de gouverneur Carl Decaluwé, voorzitter Francis Benoit van Fluvia en een afvaardiging van de hulppost was er een werkvergadering over de werking van de hulpverlening. Daarna stond een ontmoeting met de bevolking op het programma. Koning en koningin maakten veel tijd vrij voor handdrukken en babbeltjes. In het gemeentehuis zwaaide de gouverneur de lof over zijn provincie en de burgemeester over zijn gemeente. Het guldenboek werd ondertekend en als geschenk had Hannes Dheedene voor een unieke creatie in chocolade gezorgd. Daarna volgde een receptie in aanwezigheid van de dertig Deerlijknaren.