Hendrik Maebe leidt Unizo

Hendrik Maebe is de nieuwe afdelingsvoorzitter van Unizo.  Hij neemt de fakkel over van Yves Pynaert. Hendrik is 44 jaar, echtgenoot van Liesbet Adriaensens en vader van 3 dochters. Hij is zaakvoerder van ‘Wijnhuis Hendrik’ in het Harelbekestraat. Yves Pynaert kijkt tevreden terug. ,,Ik ben mijn bestuursploeg zeer dankbaar voor de inzet. In het bijzonder kon ik een beroep doen op de steun van Yves Vande Wiele als secretaris. Het voorzitterschap van een ondernemersorganisatie is geen nine-to-five job.’’
De nieuwe voor0zitter: ,,Ik prijs mij gelukkig met onze gedreven en enthousiaste bestuursgroep en wil op dit elan doorgaan. Als wijnhandelaar sta ik dicht bij onze handelaars en ondernemers. We blijven voor hen een constructieve belangenvereniging. De invoering in 2018 van de blauwe zone met “Shop&GO” plaatsen was een noodzakelijke stap vooruit voor de bereikbaarheid van onze handelszaken.Nieuwe krachten in het bestuur zijn steeds welkom. ,,Met het bruisend dynamisme in Deerlijk ben ik ervan overtuigd dat we die zullen vinden.’’

Op zaterdag 19 augustus pakt Unizo Deerlijk uit met een sportieve activiteit ‘padelski’. Een combinatie van padel, netwerken en après-ski, op de padelterreinen van Deknudt in de industriezone.  Vanaf 14 uur is iedereen er welkom.