De Ronde van België op één dag

Tijdens de vakantie bezocht Bert Schelfhout en Tim, Deerlijks jeugdconsulent vier Deerlijkse jeugkampen. Zij reden 800 km het land rond om de vier jeugdbewegingen van onze gemeente op kamp te gaan bezoeken. Van 8u smorgens tot 23u ‘s avonds.
Bert: “We zijn de jeugdleiders persoonlijk gaan bedanken met enkele attenties. Van Deerlijk naar Saint-Hubert bij Scouts & Gidsen Deerlijk, dan naar Oudsbergen bij KSA Deerlijk Tijlsbond, verder naar Wezemael bij Chiro Sellewie en ten slotte we richting Stabroek bij Chiro Joeki en terug back to the roots. HEERLIJK om de kampsfeer opnieuw te beleven?. Leuke verhalen, goede vibes, de life demonstratie van een perfecte hudo, nog meer tips voor jeugdbeleid in actie en machtige anekdotes van leden, leiding en koks. En uiteraard een mooie liefdesbrief van KSA Deerlijk Tijlsbond aan Chiro Joeki. Dankjewel Joekies voor het lekkere avondmaal, het toneeltje en het voetbalmatchke! Een lastig topdagje.”