25 jaar wijkfeest op Diependaele

De buurt van Diependaele kwam voor de 25ste keer bijeen. Carine Devoogt verwelkomde en vertelde over de kwarteeuw die voorbij is.

,,Ons eerste feest ging door in de tuin van Cecile in de Vichtestraat. In een grote legertent van de KSA uit Harelbeke. Daar hielden we een lekkere barbecue en dansten tot in de vroege uurtjes op muziek gedraaid door onze kinderen. Na enkele jaren met regen, trokken we van de tuin van Cecile naar het weefkot van Marc en Chantal. Daar zaten we droog als het regende en hadden we veel meer plaats om iets te doen. Na het verkopen van het weefkot , vonden we een nieuwe locatie in het KSA-lokaal aan den Osse. Hier vieren we nu ons 25jarig bestaan.’’
Het gemeentebestuur, onder leiding van burgemeester Claude Croes, kwam de feestvierders groeten. Er was een jubileumaandenken voor de buurt en er werd hulde gebracht aan de pioniers Frans en Agnes Vandenbroucke.