Deerlijks schepen Bert Schelfhout dropt ‘politiek bommetje’ in Brussel.

Bert is gekend in Deerlijk als eerste schepen, bruggenbouwer en boegbeeld van de lokale Open VLD.
Aan politiek doen voor de mensen… luisteren, strategie bepalen en daarna uitvoeren staat hoog in het vaandel van Bert.

Onze redactie kon Bert strikken voor een kort interview tussen andere plichtplegingen door.
Bert: “Hetgeen we in Deerlijk op kleine schaal verwezenlijken, zou ik graag nationaal gaan bewerkstelligen. Goed en geloofwaardig bestuur is belangrijk. Vandaar mijn kandidatuur als voorzitter van Open VLD. Geen oude wijn meer in nieuwe vaten maar… het is hoogtijd voor verandering met meer kans voor partijdemocratie.
Van de Fancy Fair Deerlijk naar Brussel in 2 dagen is een weloverwogen stap. Met dezelfde goesting dat wij met ons ‘Open Vld’-team zaken verwezenlijken in Deerlijk, wil ik nationaal met onze partij onze waarden uitstralen en verwezenlijken. Dit is wat we terug moeten doen, geloofwaardig voor onze ideeën uitkomen en ons daar dan ook aan vasthouden. Het is nog niet te laat, vandaar mijn kandidatuur.
Het wordt nu wel eventjes druk maar mijn kandidatuur weerhoudt me niet om me blijvend in te zetten voor Deerlijk. Mensen weten dat ze op me kunnen rekenen!”

Max Turner

Max Turner

Blogger

Controlling partners aren't the only factors that can limit reproductive.

Amy Adams

Amy Adams

Blogger

Controlling partners aren't the only factors that can limit reproductive.

Julia Jameson

Julia Jameson

Blogger

Controlling partners aren't the only factors that can limit reproductive.