Wielertoeristenclub KSV Deerlijk eert zijn kampioenen.

Traditiegetrouw vieren de leden van WTC KSV Deerlijk het einde van hun seizoen in Maison Maurice de tweede zondag van december. Voorzitter Patrick Van Laere mocht de kampioenentrui overhandigen aan Deerlijknaar Frank Devos. Hij fietste 2577 km in clubverband en won ook de nevenproef.
Een fiere Frank Devos: “Het was van begin het jaar een doel op zich om kampioen te worden. Gezond blijven en natuurlijk geen weekend overslaan. Ik heb moeten beloven aan Heidi om de komende twee jaar niet mee te doen voor clubkampioen zodat we wel samen eens op weekend kunnen gaan.” Frank heeft reeds 12 keer meeste jaarkilometers bij de club en werd 4 maal kampioen. Hij kijkt uit naar de trofee van de 80.000 km bij de club.

Bestuurslid Ludovic Coreelman wist ook te vertellen over de pikzwarte bladzijde in de clubgeschiedenis van de wielerclub met het overlijden van actief lid Lucien Vandenbroucke.
Ludovic maakt ieder jaar een geillustreerd boek voor de leden. Hij staat stil in zijn boek met een terugblik over Lucien en zei hierover: “Lucien is nu hierboven op bane….”
Voorzitter Patrick Van Laere herdacht Lucien: “Als vriend en specialist parcoursbouwer voor de marathonritten (van Monaco, Trier, Nice, het Gardameer en nog veel meer) zal hij gemist worden. Praten met Lucien was veellerend. Lucien KON meer dan een ander, Lucien DURFDE veel meer dan een ander!!!”