Paardenrennen op de Molenhoek

Met een streepje zon en af en toe wat nattigheid beleefde de Molenhoek zijn paardenrennen. Veel volk en een gezellige sfeer maakten deze dag tot wat een kermis best mag zijn. Veel vrijwilligers om alles in goede banen te leiden. Aan de micro Walter Coucke die sinds mensenheugenis het commentaar verzorgt. Het terrein lag er voldoende droog bij zodat de jockeys zich met hun paard of pony konden uitleven.
De bierkranen stroomden en aan de eetkraampjes was er veel werk. De pas herkozen wijkburgemeester Bernard Vercruysse glundert bij het zien van zoveel verbondenheid op zin Molenhoek. Tussen de paardenrennen door de gekende koppelloop. Mannen, met een vrouw op de rug, lopen een halve ronde in let mulle zand. Ook burgemeester Croes en schepen Schelfhout waagden hun kans. Zij werden respectievelijk vierde en derde. Davy De Cuyper, met Thiata Eggermont op de rug, won de koppelloop. Gelukkig bleef de regen in de wolken en zo werd het in de vooravond leuk om op de Molenhoek te zijn en nog even te vertoeven. Een puik kermisweekend! Maandag zijn de senioren om 15 uur in De Wieke verwacht voor hun kermisnamiddag.