Bernard blijft burgemeester op de Molenhoek

Ook op de Molenhoek is het verdict gevallen voor een nieuwe wijkburgemeester. De aftredende Bernard Vercruysse haalde het van zijn twee vrouwelijke uitdagers. Evelyne Baert en Marinka Casteur kregen de titel van schepen. Zaterdagnamiddag was het een gezellige drukte voor de sneukeltocht. De daaraan verbonden vragen werden het best ingevuld door Hilde Migneau. In de vooravond de stemming en even voor 21 uur de uitslag. Onder de kiezers ook BV Niels Destadsbader.Na de bekendmaking van de uitslag was Bernard zeer gelukkig. Hij kreeg de sjerp en mocht juichen.
Zondag wenste ook pastoor Michel hem geluk tijdens de misviering in De Wieke. Luk Schelfhout was zijn brochures in een paar minuten kwijt. Een mooie uitgave met de namen van allen die ooit in de St.-Annakerk begraven werden. Na de receptie stonden in de namiddag de paardenrennen op het programma. Een volksfeest met een beetje regen als omkadering.