Lokaal Boetiek terug in Uzien

Deerlijk verwelkomt terug een dertigtal lokale makers op zaterdag 3 en zondag 4 november.
Ilse: ‘We gingen verschillende jaren geleden van start in Deerlijk en houden traditiegetrouw de eerste Lokaal Boetiek in Uzien (er zijn in totaal 3 edities, in Deerlijk, Froyennes en Brugge). De plaatsen zijn telkens heel gegeerd dus we mogen heel wat makers verwelkomen. De makers weten dat het hier goed is. Ze verwelkomen jou heel graag op deze gezellige avondmarkt. Er is een bar met Happy Cava Hour van 18 tot 19 uur. ‘
Traditiegetrouw vindt de aftrap plaats in Uzien in Deerlijk. Tijdens de nocturne op zaterdag kunnen de bezoekers sfeervol kennismaken met meer dan 30 makers. Zij brengen een mooi en heel gevarieerd aanbod: juwelen, houten objecten, chocolade, breiwerk, kledij, keramiek, leder, accessoires, kaartjes, … Het zijn één voor één makers met een groot hart voor hun ambacht. In Uzien kan je er op zaterdag 4 november terecht van 17 tot 21 uur en op zondag 5 november doorlopend van 10.30 tot 17 uur.