Keitoffe vieringen eerste communie

Vorig weekend vonden de eerste vieringen van de eerste communie plaats. Drie groepen van De Berk in de Sint-Columbakerk. Volgende weken komen de andere scholen aan de beurt. Door de coronamaatregelen waren hoogstens vier personen per communicant toegelaten in de kerk.
Het werden zaterdag en zondag sfeervolle vieringen geleid door pastoor Marc Messiaen, zijn ploeg en de leerkrachten. Op het einde was er een dankjewel: ,,Dank voor jullie meebidden en meevieren. Dank aan de stewards om alles in goede banen te leiden. Ook een dankjewel en een grote waardering voor de leerkrachten en de school. Het tweede en derde trimester van vorig schooljaar was zeker niet eenvoudig. Deze viering was door alle coronamaatregelen die wij moesten nemen ook niet zoals jullie en wij hadden gehoopt. Wij willen jullie van harte een heel fijn nieuw schooljaar toewensen.’’

Bravo aan de communicanten.