Paasattentie van Rode Kruis voor woonzorgcentrum

Op de vooravond van het paasweekend bezorgde de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis een verrassing in het woonzorgcentrum Heilige Familie. Voorzitster Marijke Bossuyt: ,,Wij maakten voor bewoners en personeel een zakje paaseitjes klaar en moeten die coronaproof aan een delegatie van het woonzorgcentrum overhandigen. Wij doen dit met veel plezier.’’
Koen Bellers van het WZC dankte het Rode Kruis. “Wij hebben in de moeilijke periode van de corona op deze mensen een beroep kunnen doen. Het was een verrassing hen aan de telefoon te horen vragen of zij met dit traktaat mogen komen. Eerst helpen en dan nog voor een attentie zorgen. Chapeau. Wij zorgen dat dit bij de bewoners en personeel geraakt.’’ Schepen Louis Vanderbeken loofde de geste van het Rode Kruis en dankte hen terzelfdertijd voor het geleverde werk.