Na 25 jaar inzet voor het WZC gaat Johan Wastijn met pensioen

Er heeft zich in een kwarteeuw een grote verandering voltrokken in het woonzorgcentrum Heilige Familie. Een nieuwe infrastructuur, de assistentiewoningen en vooral de graad van hulpbehoevendheid van de bewoners. ,,Als ik 25 jaar terugkijk is het geheel nog nauwelijks te vergelijken”, vertelt Johan Wastijn die als directeur op 1 mei het WZC verliet. Sinds 2012 startte de nieuwbouw. In 2015 kon het grootste deel van de bewoners ‘naar de nieuwbouw’. Niet te vergeten dat de keuken steeds één van de sterke punten was en is. ,,In die kwarteeuw was ik ook steeds bezorgd over de medewerkers. Appreciatie en mee zorgen voor hun welbevinden. Het is één groot geheel met vandaag 155 bewoners, 43 assistentiewoningen, 4 plaatsen voor kortverblijf en het centrum voor dagverzorging.’’
En de nieuwe vrije tijd? ,,Onze  motorhome staat te popelen van ongeduld om ons naar verre streken ’te brengen’. Een trip naar Griekenland zit er nu nog niet in, maar het staat op mijn verlanglijstje.’’