Erebrandweermannen voor het eerst in nieuwe kazerne in Deerlijk

De nieuwjaarsontmoeting voor de erebrandweermannen vond maandag plaats in de grote zaal van de nieuwe kazerne op de Belgiek. De eerste bijeenkomst aldaar van de ploeg in aanwezigheid van ereburgemeester Roger Terryn. 

De bestuursploeg zorgde voor een puike ontvangst  en er stond voor iedereen een attentie klaar. Veel lof voor de accommodatie in de vergaderzaal. De erebrandweermannen kaarten er voortaan elke maand en tweemaal is er een uitgebreidere bijeenkomst: in januari en juni.

Op de laatste dag van januari heeft de officiële opening plaats van de kazerne en  in het daaropvolgende weekend is er opendeur. 

Het ligt in de bedoeling dat de erebrandweermannen van de vroegere post Vichte er het volgende werkjaar ook bij zijn.