HIB-label voor Lekker ANN’ders

Ann Vandenbroucke (Lekker ANN’ders) ontving het HIB-label (Homemade in Belgium) en werd zo HIB-ambassadeur.
,,De passie voor koken heeft er altijd ingezeten’’, vertelt Ann Vandenbroucke. ,,Uiteindelijk zette ik, na veel steun en aanmoedigingen van vrienden en familie, de stap om de opleiding traiteur/restauranthouder te volgen bij Syntra.‘’
Ondertussen groeide Lekker ANN’ders uit tot een bedrijf met 3 vaste medewerkers die tijdens piekmomenten worden aangevuld met freelancers en flexijobbers. De groeiambities zijn absoluut nog niet verdwenen, zo is het doel om 3000 maaltijden per week te produceren. ,,De grootste focus blijft om alles ambachtelijk en biologisch te produceren’’, gaat Ann verder. ,,Onze sterkte is de focus op biologisch, lokale en seizoensgebonden gerechten te produceren. De vraag naar deze producten is zeer groot. Zo verdeelt de groothandel over heel België, maar de Waalse markt is nieuw voor ons.’’ Tijdens een gezellige ontmoeting overhandigde de vertegenwoordiger van UNIZO het label aan Ann. Dit in aanwezigheid van haar familie, personeel, de burgemeester, haar vennoten en bestuursleden van UNIZO.
Meteen daarna was er een rondleiding en een bijzonder smakelijke receptie met hapjes van …  Lekker ANN’ders.