Deerlijk Ontpopt ‘21

Op woensdag 29 december 2021 viel in Jeugdhuis de Caravanne het doek over de eerste editie van het muziekfestival Deerlijk Ontpopt 2021. Samen met de hoofdleiders en hoofdleidsters van de 6 Deerlijkse Jeugdbewegingen werd het glas geheven op een succesvolle eerste editie. De Deerlijkse jeugd had zich geëngageerd om op het festival alles in goede banen te leiden, en als wederdienst zou de opbrengst integraal naar hen terugvloeien. De organisatoren, Stijn Callens, Tom Calleeuw en Olivier Vanpeteghem – overigens zeer toegewijde leden van de organiserende rockgroep King Simon – zijn zeer tevreden over het behaalde resultaat van deze eerste editie en noemen het een schot in de roos.
Deerlijk Ontpopt is dan ook heel trots om aan te kondigen dat ze de 6 Deerlijkse jeugdbewegingen elk een cheque ter waarde van ruim 1000 euro kunnen overhandigen! Als kers op de taart wordt dit bedrag nog eens met de helft verhoogd door één van de sponsors, verhuurbedrijf Luxauto, die elke jeugdbeweging met heel veel plezier nog een extra cheque van 500 euro steun toekent. Dus de netto-opbrengst per jeugdbeweging, die zij op hun beurt gaan inzetten voor sociaal gerichte doelen, bedraagt maar liefst 1500 euro!
De organisatoren van Deerlijk Ontpopt danken hierbij oprecht nog eens alle sponsors, medewerkers, sympathisanten en natuurlijk de muzikale bezoekers!