Jagershof is beste buurt van Vlaanderen

Het Jagershof in Sint-Lodewijk werd uitgeroepen tot een beste buurt van Vlaanderen. Vorige week werd die jonge wijk als beste van West-Vlaanderen gelauwerd. Groot was de vreugde toen bekend werd dat het Jagershof de beste van heel Vlaanderen is uit de 400 kandidaten. In de andere provincies vielen Westmalle, Sint-Amandsberg, Rillaar en Pelt als provinciale winnaars- bij de gelukkigen. 

Op de wijk Jagershof staan 35 woningen en iedereen is er graag bij. ,,Heir kunnen de kinderen nog op straat spelen. Het is hier zeer gezellig en tof wonen. Dat wij nu de beste van Vlaanderen zijn, tart onze stoutste dromen. De noodzakelijke voorzieningen hebben wij op loopafstand. ’’ Bij de bekendmaking zorgde een groepje van de Deerlijkse fanfare voor de verrassing. De hele buurt zit in één whatsapp-groep waarop alle vragen en buurtberichtjes te lezen zijn. Zo als er iemand hulp of materiaal nodig heeft. Ook dat er iemand kattenvoer op overschot heeft.
De volwassenen verzamelen elke dinsdag om 19 uur om 5 kilometer t wandelen. Voor de kids is er op zondagen om 9.30 uur een jogging.  De titel zal met ere gedragen en gekoesterd worden. BRAVO.
Op vrijdag 13 oktober is er Halloween op de wijk.